top of page
Afspraak arts ' s

Een bloeiende praktijk

De opleiding(en) tot therapeut zit(ten) erop. Je bent klaar om nu echt in de praktijk je kennis in te gaan zetten om zo anderen te helpen. Van dit moment heb je gedroomd. Je wil een eigen praktijk starten. 

 

Maar hoe zet jij nu eigenlijk een praktijk op? Waar moet jij als therapeut en (beginnend) ondernemer rekening mee houden? Waar haal jij je cliënten vandaag? Hoe bereik je jouw doelgroep? Hoe behoud je cliënten? Wat mag je vragen voor je diensten en producten? En last out not least. HOE krijg en behoud jij een BLOEIENDE praktijk? 

Van hobby naar winstgevende praktijk

 

In de praktijk blijkt dat therapeuten heel goed weten hoe zij hun cliënten moeten helpen of van dienst kunnen zijn. Maar het binnenhalen van cliënten en geld vragen voor diensten en/of producten, dat weten ze dan vaak niet. De praktijk is in de praktijk meer een uit de hand gelopen hobby i.p.v. een praktijk waar ook geld verdient wordt. Om er voor te zorgen dat jij als therapeut in staat bent om hun eigen broek op te houden, hebben we een opleiding gemaakt waarin we je alles leren over ondernemerschap gericht op een praktijk die met gezondheid te maken heeft. Wil jij rendabel jouw eigen praktijk draaien? Dan is deze opleiding voor jou!

Tijdens deze opleiding gaan we jou niet alleen leren hoe je een praktijk op kan zetten maar ook hoe je voldoende inkomen kan genereren om financieel onafhankelijk te worden en echt kan spreken van een bloeiende praktijk. 

 

Tijdens deze opleiding leer je:

Dag 1: Opzetten praktijk

 

 • Hoe je een praktijk opzet

 • Waar je als therapeut rekening mee moet houden

 • Wet- en regelgeving

 • Wat je je WHY?

Dag 2: Marketing

 • Hoe jij je doelgroep kan bepalen

 • Jouw boodschap te verfijnen

 • Hoe je cliënten kan genereren

 • Welke marketing tools bij jou passen

 • Hoe je een namenlijst kan uitbouwen

 

Dag 3: Kruidenier of ondernemer?

 • Hoe je zelfstandig marketing kan doen of uitbesteden

 • Hoe je effectief webinars kan geven

 • De juiste prijsstelling te maken voor jouw diensten en/of producten

 

Dag 4: Doorgroeien en bloeien

 • Hoe je winstgevend kan werken

 • Omzet verhogende activiteiten binnen je praktijk in te zetten

 • Hoe je effectief samen kan werken met andere therapeuten

Online 1:1 coaching met Peter de Vroed

 • Je krijgt na de opleiding nog 2x 30 minuten online persoonlijke coaching. Deze worden persoonlijk met Peter de Vroed gepland op een moment dat schikt voor beide.

 

 

 

 

 

 

Deze opleiding is voor iedereen die geïnteresseerd is het hebben en houden van een eigen praktijk. Maar met name geschikt voor coaches, therapeuten en andere zorgverleners die graag meer cliënten willen helpen in een eigen bloeiende praktijk maar waar inspanning en ontspanning hand in hand gaan omdat er voldoende financiële middelen zijn. Dus is jouw missie om mensen te helpen gezonder te worden waarbij jij je eigen agenda kan bepalen met een royaal inkomen? Dan is deze opleiding voor jou! 

Peter de Vroed (docent en medeoprichter van het menstruatie voorlichtingsinstituut) heeft diverse miljoenen bedrijven opgericht en bestuurd. Door de jaren heen heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van ondernemerschap, leiderschap, successen, mislukkelingen en marketing. Daarnaast weet hij als geen ander hoe je de aandacht kan trekken en op kan vallen om zo een bedrijf te laten groeien. Zo ook voor het menstruatie voorlichtingsinstituut.

 

Door mannen te laten voelen wat het is om te menstrueren heeft hij een groot publiek weten te bereiken waardoor er aandacht kwam voor menstruatie gerelateerde klachten en de invloed van de maatschappij op de vrouw en haar cyclus.

Marktanalyse

Voor wie 

Collegiaal overleg marketingbedrijf

Groeien met hulp

Natuurlijk hoef jij niet op dezelfde manier aandacht te trekken zoals Peter dat heeft gedaan met de menstruatie challenge. Maar ook jij kan een manier bedenken om jouw praktijk naar een hoger niveau te brengen. Door jouw doelgroep te bepalen, de juiste prijs te hanteren en een duidelijke visie te hebben waar je naar toe wil groeien als mens en bedrijf. Dat hoef je niet alleen te doen. Peter zal tijdens de opleiding en erna, jou helpen om in de goede richting een nieuw/aangepast bedrijfsplan op te stellen. 

Peter is iemand die graag werkt vanuit de praktijk. Je gaat dus vooral doen naast een beetje theorie

Laat nu je praktijk tot bloei komen en meld je aan.

 

Let op! Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar per groep. 

Kosten: €1895,- incl. verzorgde lunch tijdens klassikale lesdagen

Start opleiding klassikale lessen:

Worden nog gepland voor 2023.

Locatie klassikale lessen

Hormooncentrum 

Nieuwstraat 55a te Eersel - Nederland

Mocht het onverhoopt online moeten dan via zoom.

Examen:

Bedrijfsplan en marketingplan uitgewerkt inleveren.

Let op! Groepsgrote maximaal 10 deelnemers

bottom of page