top of page

Veelgestelde vragen

We staan voor je klaar.

Wordt de opleiding ook online gegeven?

Afhankelijk van de opleiding wordt deze online en/of klassikaal gegeven. De Vrouw - De cyclus is zowel on- als offline. Cyclus therapeut, een bloeiende praktijk en de opleiding tot voorlichter zijn klassikaal. In tijden van Corona zal er geschakeld worden om de opleidingen voort te zetten via een online omgeving mits dat kan.

Kan ik de opleiding ook in delen betalen?

Ja er zijn mogelijkheden om de opleiding in termijnen te betalen. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom moet ik ook de opleiding De vrouw de Cyclus doen?

Wij weten uit ervaring dat er voor iedereen nog veel te ontdekken en te leren valt over de cyclus. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij eerst een diep bewustzijn krijgt over jouw eigen cyclus (of van een naaste), voordat je vrouwen gaat helpen bij cyclus gerelateerde problemen.

Hoeveel EC punten leveren de opleidingen op?

Voor alle opleidingen wordt op dit moment accreditatie aangevraagd. Het nog niet bekend hoeveel EC punten het precies zijn per opleiding. Wij hopen dat wij dat medio mei 2022 dat wel weten.

Kan ik een gemiste les inhalen?

Als de opleiding klassikaal is wordt je geacht daar dan ook live bij aanwezig te zijn. In geval van ziekte of ander verzuim bestaat er de mogelijkheid om in de online leeromgeving de lesstof via video na te kijken. Klassikaal inhalen is niet mogelijk. Bedenk daarom goed dat het invloed kan hebben op het behalen van je diploma als je vaker afwezig bent omdat je dan lessof mist. De opleiding tot voorlichter gaat over het geven van voorlichting voor een live publiek (scholen of bedrijven). Het is belangrijk dat je oefent voor een live publiek. Vanuit huis is dat lastig oefenen. Daarom adviseren wij voor deze opleiding om je agenda af te stemmen op de opleidingsdagen.

bottom of page