top of page

Anke Verhagen

Docent, Hormoon, Cyclus en lichaamstherapeut

Hormooncentrum-feb2022-9.jpg

Anke Verhagen begon samen met Peter de Vroed in 2014 onderzoek te doen naar de invloed van de menstruatiecyclus op mens en maatschappij. De methode die zij samen ontwikkeld hebben, heeft er voor gezorgd dat al duizenden vrouwen meer energie, minder menstruatieklachten en minder bloedverlies ervaren. Daarnaast is Anke Founder van het Hormoon Opleidingsinstituut, docent, hormoon -, cyclus - en lichaamstherapeut waarmee ze in de praktijk vrouwen persoonlijk helpt om hormonaal in balans te komen en minder menstruatie gerelateerde klachten te ervaren.

Anke:

"Ik wil vrouwen leren om te gaan leven naar hun natuurlijke cyclus en daarbij niet meer altijd al die ballen in de lucht hoeven te houden. Dat zij op mogen komen voor zichzelf en nee mogen zeggen. Door simpel liefdevol hulp te vragen aan anderen (met name aan het mannelijke), vanuit kracht en niet vanuit slachtofferrol zodat de ballen meer verdeeld worden en de vrouw meer balans mag gaan vinden in zichzelf en de maatschappij."

Image by Valentina Conde

Peter de Vroed

Hormooncentrum-feb2022-18.jpg

Peter de Vroed begon samen met Anke Verhagen in 2014 onderzoek te doen naar de invloed van de menstruatiecyclus op mens en maatschappij. De methode die zij samen ontwikkeld hebben, heeft er voor gezorgd dat al duizenden vrouwen meer energie, minder menstruatieklachten en minder bloedverlies  ervaren. Daarnaast is Peter ook stressmentor, cyclus -, energetisch - en vasculair therapeut waarmee hij in de praktijk vrouwen persoonlijk helpt om hormonaal in balans te komen en minder menstruatie gerelateerde klachten te ervaren.

Peter is een man met een missie.

bottom of page