top of page

Anita en Anke

Een ijzersterke combinatie

Hormooncentrum-feb2022-6.jpg

Anita Krijen is de autoriteit op het gebied van het accrediteren van opleidingen. Er bestaan maar weing opleidingen op het gebied van vrouw en gezondheid die zij niet gedaan heeft. Dit maakt dat er binnen het Hormoon opleidingsinstituut een hele brede kennis en kunde aanwezig is.

Anke Verhagen begon samen met Peter de Vroed in 2014 onderzoek te doen naar de invloed van de menstruatiecyclus op mens en maatschappij. De methode die zij samen ontwikkeld hebben, heeft er voor gezorgd dat al duizenden vrouwen meer energie, minder menstruatieklachten en minder bloedverlies  ervaren. Daarnaast is Anke ook cyclus, hormoon en lichaam therapeut waarmee ze in de praktijk vrouwen persoonlijk helpt om hormonaal in balans te komen en minder menstruatie gerelateerdeklachten te ervaren.

Anita en Anke zijn vrouwen met een missie.

Image by Valentina Conde

Peter

Hormooncentrum-feb2022-18.jpg

Peter de Vroed begon samen met Anke Verhagen in 2014 onderzoek te doen naar de invloed van de menstruatiecyclus op mens en maatschappij. De methode die zij samen ontwikkeld hebben, heeft er voor gezorgd dat al duizenden vrouwen meer energie, minder menstruatieklachten en minder bloedverlies  ervaren. Daarnaast is Peter ook stressoloog, cyclus, energetisch en vasculair therapeut i.o. waarmee hij in de praktijk vrouwen persoonlijk helpt om hormonaal in balans te komen en minder menstruatie gerelateerde klachten te ervaren.

Peter is een man met een missie.

bottom of page